Vad är brödbåtar?

Inte mer komplicerat än än ett formbröd. 
 
Även när jag var liten åt jag mycket ägg (liksom nu). Men då var det för det mesta löskokta ägg, och jag åt dem med pappa. Han kokade äggen, satte i koppen och skar upp ett bröd, i långa breda rämsor. Båtar kallade han dem. Och det är vad det alltid har vart. Båtar. "Doppa båten i ägget".
 
Finns inge godare egentligen, ett löskokt ägg, salt och sedan doppa ner en båt. Ni borde verkligen prova!
Ett fint matminne (är väl försig alla mina minnen) som jag garanterar kommer föras vidrae genom generationerna. Älskade båtar!
 
 

Postat av: leavanny.blogg.se

Gott!

2014-02-18 @ 17:41:50
URL: http://leavanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: