Well... Yes.


Produktiv dag.

Vaknade vid flera tillfällen imorse, men valde att gå upp alldeles försent. Och med en dum mops som valde att vara jävlig tog morgonpromenaden mycket längre tid än vanligt och jag kom väl sisådär... 30-35 min sent till skolan. Ingen big deal. Kom till skolan...... gjorde ingenting, speciellt. Satt utanför klassrummet och läste lite i Italienska häftet och ah, slutade för dagen. Åt lunch och åkte till Farsta Centrum.
 
Köpte lite jordgubbar och kollade runt innan jag gick till gymmet, körde kondition av olika former i ca 50 min, sen... resterande 10-15 minuterna gick väl åt till någon form av styrka.. haha.. Menmen! Träning som träning! Kanske blir en långpromenad med Melle ikväll innan biggest loser börjar!  Nu ska jag väl, om inget kommer upp, fortsätta skriva på min dumma etikuppgift! Åh, snart sommarlov!
 
Slänger in en bild på mig från i slutet av maj förra året, ja.. önskar att jag såg ut sådär nu med!

#cutiepug

Cute fat pug. Sarts with a buttt


Kommer aldrig att sluta älska dem här männen...


Måndaaaag

Måndag Måndag, regning måndag!
Hade Italienska som första och sista lektion idag. Åkte sedan vidare till Centrum, köpte en ny laddningssladd till min mobil, kollade lite affärer och mötte sedan Erika.
 
Vi sprang ned till Hemköp för att hämta ut vårt efterlängtade paket fårn Sportamore. Och nu har jag dem äntligen, mina älskade Nike Free run! åhhh, så ÖVERDRIVET SKÖNA ÄR DEM. Vill aldrig ta av mig dem, någonsin!
 
Och nu ska dem snart invigas, så fort Anna hör av sig ska jag rulla ned till centrum igen och möta henne för ett träningspass!
 
 

Vadå jag hade SÅ mkt hår?


Söndag.

Söndag betyder jobb för min del, brukar vanligtvis börja 12:00 men idag blev det 11:00.

Vaknade vid 10, så fick lite nyvaket fixa mig själv och allt som skulle med. Blev till och med så bråttom att jag inte hann titta ut genom fönstret och se att det är soligt och väldigt fint väder ute...

Så nu sitter jag här på perrongen med både en tjockare jacka och Halsduk och svettas. Bra Bella.

Slutar 18:30, och skola imorgon, livet <3


#tbt


Ledig måndag

Var ledig idag, alltså en skön sista sovmorgon innan chocken av att vakna kl 6 imorgon!

Stack iväg till gymmet ett tag, var ganska länge sedan jag var där känner jag, för just bu värker det i hela kroppen, kommer antagligen vakna med en trevlig träningsvärk imorgon!

Kvällen spenderades på Olearys med fina vänner, idag gick tankarna ännu en gång till Sune, vars födelsedag är idag.

Nu jag inte sova.. Såklart. Vill bara få skolveckan överstökad... Studenten, kom dååååå.


I‘m A Dork. But I’m the coolest Dork you’ll ever know.


Söndag

Sängen var otroligt skön imorse, men den får jag njuta av en annan gång, som imorgon när jag är ledig, otroligt skönt!

Sitter just nu på pendeln på väg till jobbet, jobbar 12-18:30, sen får jag återvända till sängen igen! Haha, sista dagen på lovet för övrigt!


Gårdagen

Överlevde högskoleprovet för andra gången! Kan ju inte direkt säga att jag fick bra resultat... Men en förbättring mot det jag fick sist, vilket är en vinst för mig! Förstår inte att provet ska vara så svårt...?

Senare på kvällen, för att glömma alla bekymmer om högskoleprov åkte jag in med fina vänner till medborgarplatsen och hade en otroligt trevlig kväll på Hellströms!


.


Torsdag

Veckan rullar vidare, sakta men säkert.
Gick en 40 minuters promenad med Melker imorse, sedan gick jag hem och bakade en Cheesecake åt mamma som ska ha gäster ikväll, vilket sätter mig i ett desperat letande efter något att göra ikväll så att jag slipper vara hemma.
 
Gick till Farsta Centrum och träffade Anna, åt en Sushi-frukost och sedan gick vi runt lite, som vanligt. Hon var duktig och gick och tränade medan jag rullade hem. Typ bokstavligen.
 
Nu ska jag snart gå ut med Melle igen.. Han springer runt här hemma som en rastlös galning... Dumma hund.

Och nu då?

Hemma från jobbet och trött som vanligt. Skönt att se att det fortfarande rullade på bra att flippa burgare efter 6 månaders uppehåll!
 
Sitter och myser med Melker framför datorn nu, ska väl kanke kolla på ngt trevligt och sen lägga mig, imorrn ska mamma ha gäster och jag tänker nog träffa Anna, för Sushi är ju gott, NU NÄR JAG KAN ÄTA MED PINNAR.
 
 

Mot jobbet, första gången på 1 halvår..


Just need yo let it out


 
 
 
 
 
 
 

Prins


Hälsningar från Melker


Onsdag

Då var det onsdag och jag har inte gjort speciellt mycket mer än ätit frukost, väntar på Fredrik som är på väg hit, vi ska ta en mopspromenad och sedan ska jag åka iväg och jobba lite. Ganska skönt att fylla ut dagen med lite jobb, få lite annat att tänka på som ombyte!
 
Kände imorse när jag var ute med Melker att det faktikst var ganska varmt ute idag, skönt! Förövrigt så sitter min lilla solstråle på en datorstol bredvid mig, haha.
 
Men nu kom Fredrik!
Vi hörs!

Juste, har beställt ännu en klänning som kanske, för all lathet i världen får bli min studentklänning.


Länge sedan sist

Känner att Det var ett bra tag sedan jag skrev, har väl haft för tok för mycket att göra..? Om man kan ha det som ursäkt. Nu har jag all tid i världen.

Det är lov, är just nu ute med min fina underbara Melker, på långpromenad. Ska senare träffa lite vänner över en fika!