1 dag kvar!!

Ja, imorgon bär det äntligen av till London igen! Som jag har längtat!


Nya skor!!


Feb. 18, 2013


Har blivit med häst!


I hate this day

Den här dagen har vart allt annat än bra, haft en konstant huvudvärk och vart så otroligt trött, allt detta efter en stökig morgon med min lilla mopsi, som han kan ställa till det.

Hade tänkt att träna men humöret och huvudvärken sa ifrån, försöker nu successivt plugga till mitt filosofiprov som jag har på torsdag, går Inge vidare. Filosofi kursen är en kurs som jag helt och hållet inte alla fick en bra start med, jag fattar absolut Ingenting och förstår inte heller vad vi ska ha prov på. Därför oroar jag mig ganska rejält inför torsdag..... ...


19 år

Igår var det min dag och nu är 19 år fyllda! Detta firades med massor av vänner och fy sjutton vad lyckat det blev!

Tack alla som kom!


Tredje dagen med huvudvärk.

Tiden går fort, på lördag är det redan dags att fira min födelsedag igen!

Har inte så mkt mer att säga! Har Levt med ständig huvudvärk de senaste dagarna, så är inte på topp! Men Det går över, dans ikväll!


New babies, don't let me waiting too long.

Har precis beställt hem ett par nya älsklingar, lyckades även kirra en mega rabatt på 68% + - 50kr. HUR BRA ÄR INTE DET?! Nästan ryser av glädje här i min lilla stol! Tänk om benen kunde ingå....
 
Vill ni ha en inbjudan till sidan med alla dessa löjligt bra rabatter så är det bara att skriva sin e-mail adress i en komentar! De har ständigt nya kampanjer med nya rabatter! I vanliga fall måste man även ANSÖKA om medlemskap här, så om ni är sugna, passa på! Är så glad att jag hittade denna sidan :')

Studentklänning