Halloween firande! Typ.




Igår fyllde världens bästa år!

Världens finaste Angelica firade vi igår! 



Tisdag

Död. Typ. 
Känner att livet är emot mig just nu.. Längtar bara till helgen så man man kan få slappna av lite. 
Imorse vågade jag mig på ett spinningpass, tog de ganska lugnt och kom där ifrån levande, var en vandrande svettpöl, men levande! 

Seminarium och jobb stod på schemat därefter. Vilket gick helt okej! 

Inorgon är det ännu mer träning som gäller, och ett besök hos mormor! 

Ska nu fortsätta njuta av min hemmagjorda glass. Ingredienser: 1. Banan. Awesome!! 






Slapp dag

Blev en lång dag igår, provjobbade 18-22:30 och sen var det bara att springa ut med Melker direkt. 

Imorse var jag ute med Melker, sen har jag sooooovit :') senare i eftermiddag  är det body pump, och sen får jag chilla hemma då jag ska jobba inorgon! 

Melker var hos veterinären igår, allt såg bra ut, de ska ordna en till odling på ett urinprov bara. Däremot har han blivit smått förstoppad av sövningen och att han inte fått äta, får se hur det blir med den, vet bara att det gör ont för honom, lille snutt.. 



Shine




Påfrestande dag

Dagen startades med en långpromenad med Melker, följt av matlagning, lite plugg och ett första möte med min PT. 

Fick lära mig ett antal stabilisationövningar då de är ett problem hos mig! Haha nästa vecka får jag mitt träningsprogram! 

Åkte vidare till dansen och sen mötte jag upp ett gäng på Olearys för att fira Konke som fyller 19 år Idag, Grattis! 

På tal om o'learys, imorgon ska jag provjobba på o'learys i skanstull! Hoppas det är roligt och kommer att gå bra!! 

Nu är jag helt slut, Melker har redan somnat och jag är nästa på tur! 

Godnatt! 






Mitt liv cirkulerar kring

Mat, pengar..  Och min mops.

Kan inte sova, har en snarkande elektriker bredvid mig







Dags för häxjakt på gammelsvenska.


Nu: häxjakt
Sen: bodypump
Senare: ben & jerrys

Stress

Gjorde mig en egen chai hemma och sprang sedan till bussen, lyckades läsa några några sidor och sen vidare in på föreläsningen. 

Satt med en uppgift ett tag, men gav upp. Nu sitter jag hemma, har precis ätit och ska väl kanske läsa igen.. Vill hellre göra ngt annat måste jag erkänna, typ äta? Haha

Ikväll är det iallafall dans, kuuuuuul! 



Shapeade till mig och fick en goodie

Dagen börjar lida mot sitt slut jag är självklart inte ens i närheten utan att vara klar med all läsning. 

Var med på ett shapepass på stats för första gången idag, fy så jobbigt, fy så svettigt, men jag vann trots allt en goodiebag! 




Kommer det bli regn?

Äventyrar lite idag som nästan varje onsdag. Åkte till centrum, tog en chai och hämtade ut ett paket, MINA ÄLSKADE AIRMAX HAR KOMMIT! 
Så underbart :') 

Är just nu påväg till mormor, klockan visar att det helt klart är holby city time! Har köpt med mig en massa gott också så, nu ska vi mysa! 

Ikväll tänker jag nig hoppa dansen och plugga ist... Kanske trycker in ett träningspass så jag får röra mig lite.. Men ligger ganska efter i läsningen.... Livet <3






Klok dam



8/10-13

Så till idag. 
Just nu försöker jag läsa ikapp lite i kurslitteraturen, går väldigt segt.. Tänkte läsa lite på bussen också, där jag tycker att det går bäst att läsa, på bussar och tåg!

Har ett sent seminarium idag, 14-16 och sedan blir det ruschen till jobbet där jag egentligen börjar 16, men idag 17 eftersom skolan drar över! 

Liv? Vad är det? 



Ny vecka, igår.

Igår hade jag fullt upp. Hade tänkt träna eller plugga, men blev ngt helt annat. Jobbade istället 11-15, var rätt lugnt på jobbet, inte så mkt folk så kan knappt avgöra om timmarna gick snabbt eller långsamt.. 

Mötte Felicia strax därefter, vi köpte varsin "farstastands macka" och tig med dem hem till mig. Våra ansiktsuttryck när vi öppnade påsen, mackorna var gigantiska! Haha, väldigt förvirrande hur man skulle gå till väga för att äta dem också? Haha

Följande 3 h pysslade Felicia, mina numera superduktiga personliga frisör om mitt hår, Nanding tittade även förbi. Strax därefter, när flickorna dragit, väntade Madde nedanför och kvällen avslutades med dans. 

Trött trött trött var jag sen när jag försökte läsa... 



Namnsdag och allt?

Hej grabbar! 
Gick och la mig vid 22-22:30 igår, somnade så fint så. Var så trött efter sleepovern igårnatt! 

Pappa bankade på dörren och kom in med morgonkaffe för ca 15 min sen, Melker kom farandes in genom och dörren och upp i sängen nyss, så blir nog inget mer sova för min del! Är nu mera kudde åt sovande mops. 

Idag är det jobbet som står på schemat, 12-18:30 är jag där! Får se hur mycket jag får gjort med min sköna träningsvärk från pumpen i fredags. Aj aj aj. Var invalid igår, kanske en gnutta bättre idag!

Jenny Maria Isabella Russo heter jag alltså, med Isabella som tilltalsnamn. Och idag är det jenny som har namnsdag! Så grattis till mig och min mor som båda heter jenny i... (Förnamn?) eller ngt? Låt oss säga mellannamn för enkelhetensskull! 

Trevlig söndag! 




Lördag är det va?

Gårkvällen spenderades med goda vänner, och slutade med en sleepover. Vi pratade om kommande helger och hade det allmänt roligt! 

Under dagen har jag färgat bort mina 1000 olika nyanser i håret och just nu är jag på barnkalas där ett dans spel är huvudattraktionen, duktiga små dansare här! 

Ikväll ska jag väl förmodligen försvinna in i min kurslitteratur...



Tänkte skänka bort lite kläder...

Okej grabbar, nu ska jag strax möta Anna. Tanken är att jag ska skänka bort lite kläder, de har en insamling i Farsta Centrum just nu! Jag hade visst mer att slänga än vad jag trodde... och fortfarande finns det inte plats nog. Skönt att jag kunde få ut lite av allt i allafall!

Finns så mycket som bara ligger och skräpar hemma? Saker som man aldrig aldrig alsdrig använder. Men ändå har jag så svårt för att kasta saker, tankar om "Men tänk om jag kommer ha använding för den" "Den kanske kan passa ifall jag ska göra der här eller det här..." "den här är ju ganska skön... " "om jag går ner lite i vikt kanske den här passar skit bra sen" "den här kan jag ju inte slänga.. så mycket minnen!" Listan goes on.

Efter det ska melle badas och jag ska träna!

Stora frågan är hur jag ska komma till centrum med alla dessa påsar......

 
 
 

Mitt liv nu för tiden

Hola Amigos!
Det var ett bra tag sen det hände ngt på den här skutan! Sommaren är över och första året på södertörn är i full gång! 

Saknar faktiskt gymnasiet en hel del.. Haha eller? Jag vet inte! Svårt att bestämma mig.. Skulle vilja bland ihop dem båda, finns både för och nackdelar med både gymnasiet och universitetet! 

Lever ett ganska stressigt kök upptaget liv nu för tiden. Har föreläsningar eller seminarier 2-3 ggr/v därefter är det plugg plugg plugg, under den nu varande kursen är det mer, läsa läsa läsa läsa. Måndagskvällar dansar jag, tisdagskvällar jobbar jag, onsdagskvällar dansar jag, torsdagskvällar dansar jag. På fredagskvällarna har jag min lediga kväll då jag tar mig friheten att göra vad jag än vill!  På lördagskvällarna är jag mer begränsad då jag jobbar hela söndagen! 

Och emellan allt detta ska man få in kompisar, hunden, träning, pojkvännen, LIVET! Så det är lite tight just nu., men äsch! Håller mig ju ändå sysselsatt! 

På dagens agenda står; läsa, bada Melker, lämna kläder i centrum, träna, middag, träffa kompisar och stojjja!