Passande så här i jultider!


Aaaah, true love!


Söta underbara


-Skolarbete- v.46

Följ några bloggar som du tycker är bra och minst en som du tycker är dålig. Gör en lista på din egna blogg där du 1. skriver ned länkarna till bloggarna, 2. vad de innehåller för diskussioner och 3. vad du tycker om dem och varför.
 


Några bloggar som jag tycker är bra:
  • Blondinbella
  • Byfia
  • Livetoday
En blogg som jag inte tycker är så bra
  • Kissie's.
(Klicka på namnen för att komma till deras hemsidor!

BLONDINBELLA -  Jag tycker om Isabellas blogg för att hon är så jordnära. Många bloggare idag tycker jag kämpar så mycket för att bli så märkvärdiga som möjligt. Isabella står för den hon är, äter vad hon vill och delar med sig av sin vardag. Hon har lyckats bra men skryter inte om det som många andra gör. Istället för att väcka en avundsjuk känsla tycker jag att Isabella skapar mer nyfikenhet, iallafall hos mig!
 
BYFIA - Sofias blogg tycker jag om att läsa då man kan relatera till väldigt mycket av vad hon skriver. Det för att hon är i ungefär samma ålder som mig själv. Hon går i skolan, sköter sin blogg samt sina egna webbshop. Hon försöker alltid ha en god kontakt med sina läsare och försöker inte heller vara så speciellt märkvärdig. Sofia skriver mycket om mode, skönhet och sin vardag.
 
LIVETODAY - Jenny driver blogg med mycket tips angående mat och träning. Då jag själv är väldigt intressersd, men utan all som helst fantasi och kreativitet känns det skönt attt hitta en blogg som har en massa roliga och goda recept samt bra tips! Hon berättar om hennes resa genom mat och vikt och den är inte över än. Samtidigt som hon själv kämpar bjuder hon in sina läsare att göra detsamma. Det är bloggar som den här som höjer motivationen och verkligen kan hjälpa till. Därför tycker jag att den här bloggen är värd att läsa om intresset av mat och hälsa finns!
 
KISSIE - Alexandras blogg har jag lite svårt för då hon verkligen når toppen på märkvärdighetsskalan. Hon är 20 år gammal och beter sig ibland som om hon var 15. I hennes värld är utseendet något av det allra viktigaste. Hon uppmanar folk att som hon själv, göra en massa operationer. Det tycker jag inte alls är att vara en förbild eller ett bar exempel då det är en massa människor i olika åldrar som läser hennes blogg. Hon skryter väldigt mycket och prvocerar något enormt. Men kanske är det de som går hem hos läsare? Att väcka känslor. Jag tycker att sättet hon gör det på ätr helt fel. Hon gör många bra saker också och har lyckats väldigt bra, men det är dessa saker som jag nämt åvan som gör att just jag inte orkar läsa hennes blogg.
 

Livet är hårt

Jag blir alltid sjuk under fel tillfällen... Why? Men men, finns inte så mycket mer att göra än ligga hemma och kurera! Har fått lite plugg gjort och ska fortsätta idag. Har även två prov på fredag som Kommer gå åt skogen då mina böcker är i skolan. Hade Inte räknat med att bli sjuk liksom.

Det är väl vad jag gör nu förtiden... Ligger hemma, är sjuk, pluggar, går ut med hunden. Men men! Snart frisk!


Shoppade bara lite


Tillbaka till verkligheten.

De underbara dagarna i London är över för den här gången. Men åh så underbart det var! Är väl några tusen fattigare men vad gör det, London <3

Adrian blev nog riktigt överraskad! Så uppdraget lyckades!
Första dagen besökte Madame tus med alla vaxdockor. Gick runt lite och utförde runda nr 1 på primarkt. Ja.. Blev 3 totalt..

Andra dagen var det shopping och musikal! Vi såg Rock of ages, riktigt bra!
Vi åt även en snabb middag.. Då vi nästan kom försent till teatern..
Gick runt lite vid piccadilly!

Och igår då, vi åkte till bank och gick därifrån till harrods, med alla sevärdheter som ingår. Broarna, London eye, big ben, trafalgar, buckingham osv. Avslutades ännu en gång på Oxford street!

Däremot kom vi hem jäkligt sent då planet var försenat och då vi i princip missade incheckningen, men fick våra väskor ändå! Klockan 01:00 ungefär landade vi, sen tillkom övriga tidskrävande aktiviteter som flygningar har att erbjuda! Men vid 03:00 var jag äntligen hemma och fick sova!


London Calling

Haha, åh så FANTASTISKT! Just det ögonblicket som detta inlägg publiceras lyfter mitt plan till LONDON!!
Den hade ni inte väntat er va? Att jag bara skulle försvinna sådär! Nä, det var det många som inte hade!
 
Den här resan har nämligen vart planerad väldigt länge, sen början av Juni för att vara exakt, men den har också vart ytterst hemlig. Och det är den fortfarande idag (Torsdag).
 
Adrian fyller 18 år på Lördag, och hans föräldrar har köpt honom en resa till London. En överasknings-resa! Därför har jag inte kunna skriva något, eller kunnat släppa lös all entusiasm som jag har inom mig! Vill bara skrika av glädje, så mycket längtar jag till mitt fina underbara LONDON! och imorgon (fredag) smäller det!
 
Och stackars Adrian vet ingenting.. Stackarn kommer att bli uppdragen ur sängen vid 04-tiden och in i bilen. HAHA. Åh, det är så roligt...
 
Nej men så ni vet vart jag befinner mig!
Hörs vi så hörs vi! Jag tänker iallafall ha det underbart, svårt att misslyckas!
 
KRAM!
 

Detta gjorde min morgon!

http://youtu.be/2UXfVbRzyBk

Tyvärr är jag ju Intw inne från någon dator, så kan inte ger er så mycket mer än en länk, men hahah. Han gjorde min dåliga morgon väldigt rolig!

Sen har vi ju dagens klagomål då också. När man är lite smått sen... Men ändå så att man hinner ganska exakt, då ska det vara "kraftiga förseningar" inom tunnelbanetrafiken mellan söderort och stan. SÅ TYPISKT!

Har suttit still i sammanlagt (alla stop) 20 min! Wiiiiiiieeeeeeeeee.


Piccadilly Circus

De talar om Rom, Paris och Seine, om tågresor till Moskva.
Tulpaner i blom, en känd fontän, de flyger till USA.
Och ingen kan förstå att min passion, finns nån annanstans och är så stark.
Och inte för en miljon vill jag missa mitt öde.


Om kanske 5-6år, när alla studier är avklarade. Då kanske jag äntligen kan flytta till London.


Friends are like potatoes. If you eat them, they will die.

Vill bara äta, äta, äta, äta. Det är stört. Vill leva tjockislivet, men vill inte se ut som om jag gör det.

Är bara då jäkla hungrig hela tiden!!
Ska ju ändå träna... Åh. Blä.

Skoldagen är snart över, den har bestått av två redovisningar och snart väntar matte. Sen är det bara träningen kvar.. Kanske lite gifflar? Haha..

Åh.


Helt slut.

Har vart en tuff och lång dag som tyvärr avrundas ganska sent, just nu är jag bara glad över att få gå och lägga mig. Inte alls vart en sån bra dag idag! Nya takter imorgon!

Godnatt!

Farsta strand 1 min

Kan inte förstå den otroligt dåliga ironin med att varje gång jag kommer ner till perrongen i skanstull så kommer Farsta strand tåget, mitt tåg alltid om minst 6 min. Men sen finns det de där få dagarna som jag för ovanlighetens skull ska åka med Hagsätra eller Skarpnäck tåget. Ja.. Då kan det minsann vara Farsta Strand 1 min.


The boys who....Saknar nog mitt hår en hel del...


Something came alive

Var och hälsade på mormor på sjukhuset igår, hon mådde väl bättre, men väldigt väldigt förvirrad. Måste vara allt smärtstillande. Därefter åkte vi och handlade lite och sedan åkte vi hem och jag tog med mig Melker på en prommis hem till Adrian där det bjöds på god middag! Vi hade en liten instagram kväll!
 
Idag är det farsdag! Har faktiskt inte köpt något...ÄN. Vi ska återigen till sös idag, tänkte köpa en trisslott där och övverlämna den med ett grattis sen ikväll! Idag utöver allt annat som står på schemat så måste jag plugga! Provet imorgon stressar ihjäl mig! MÅSTE gå bra!
 
Dessa helger... gud vad snabbt de går! Nu när jag äntligen slutat jobba helger och får njuta av dem tar de ju bara slut! herregud! Vi borde konvertera fredagen till helgen..Eller att en fredag blir en officiell halvdag! Skulle vara något..
 
Ha en trevlig söndag och farsdag!
Nu ska jag lyssna vidare på min schlager!
 
 
 
 
 
 

.


Haha..


Fina vänner!

Kvällen spenderas med mina fina vänner även kallade mina kollektiv-kamrater!


GLÖMDE!

Har lagt till ännu en blogg i listan som jag råkade glömma! Anade att jag hade glömt någon! Aja, nu är den där längst ner i listan!

Information

Vi har fått i uppgift i Svenska C att skapa en blogg. I den ska vi skriva olika saker utifrån olika uppgifter. Eftersom jag redan har min blogg kände jag att jag lika gärna kunde skriva de uppgifterna här! Så de uppgifter som är märkta med "SvC" Skolarbete" "Svenska C" osv, är då alltså ett sådant, som då är märkt för att min lärare ska hitta dem!
 
Tänkte också göra en sak för er, eller ja..kanske mest för skojsskull!
Här har ni mina andra samt äldre bloggar:
 
Min allra första blogg: egoows.blogg.se
En av de ända bloggarna som jag fortsatte att blogga på efter att ha bytt plattform: Nattstad/IsabellaRusso
En blogg jag startade med en vän: Blueflywheel
En blogg som vi sedan utvecklade och la till en extra skribent: Skandalnytt
Min Bloppis: egoows.blogg.se/bloppis
Min och Jontes andra blogg: Time to realise
 
Har jag missat någon?
 
 
 
 

Naglar!


Just nu, jobb jobb jobb.

Lyckades få en tid att göra om naglarna idag, runt 17! Funderar på rosa eller silvrigt glitter... Vi får se!

Sitter på jobbet nu och betar av räkning efter räkning! Ganska mycket att göra just nu då det är bryt nästa vecka. Men det är bra! Då håller man sig sysselsatt.

Känner nu när jag skriver på mobilen att naglarna verkligen har växt.. Haha.. Kommer knappt åt! Well well, jobbet gör sig Inte av sig självt!

Vi hörs senare!
Ni kan ju börja fundera och gissa på hur naglarna kommer bli haha!


Att äta rätt.

Är det inte det ena så är det de andra.
Grejen är den att det alltid ska bli så svårt! Iallafall för min del, finns inget däremellan.
Oftast har jag haft problem med att hålla mig till min dagliga mängd kalorier, blev alltid mer. Nu försöker jag ändå vara hälsosam, och kan inte komma ens i närheten av mitt kalorimål. Ligger flera hundra kalorier under de jag ska, och ändå har jag liksom ätit! Känns som att jag måste sitta och äta massa skit för att komma upp i min kalorimängd.... STÖRT! I vanliga fall är det ju inga problem, men jag vill som sagt inte sitta och trycka i mig massa dåliga saker för att nå upp..
 
Längtar så mycket till jag blir pensionär och få bli en bullmormor/farmor som alltid bakar massa goda bullar och kakaor till alla och få äta så mycket jag vill av dem själv, för jag får bli tjock. Det är okej, för jag är pensionär! Kommer vara så gullig... Rund och go' med röda små mulliga kinder, åh!
 
 

Godnatt mina fina!

Skola - check!
Jobb - check!
Träning - check!
Plugga - Halvt check!
lyckas få tiden att gå utan att ha vetat exakt vad jag gjort - CHECK!
 
Efter en ganska kort dag i skolan, kort dag på både jobb och gym så är tiden inne, sängen och Pretty Little Liars väntar på mig! Imorgon är det skola och jobb som väntar! Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska träna eller inte...(Gjort det varje dag denna vecka hitills) Vet att jag måste plugga! Italienska provet måste gå bra! För min heders skull..! haha nä. Men vill hålla de bra betygen uppe!
 
Ska försöka fixa en tid att fixa naglarna igen imorgon kanske? känns som en bra avslutning på en jobbig dag... ser inte alls fram emot skoldagen imorgon.. 8:30 Matte och sedan 9:40-12:10 med Svenska C som jag för tillfället inte alls har lust att gå på, verkligen verkligen inte. Känner mig inte alls okej under omständigheterna. Förlorat all respekt.
 
Snart helg!!
 
10 dagar kvar tills Adrian fyller 18! Wiiiiiiiie!
 

1½ år sedan skulle jag trooo?

This is just the beginning.

Sitter just nu på tuben på väg mot söder och skolan. Var uppe ganska tidigt imorse, vilket gör att det känns som om jag i princip vart ledig nu på morgonen, haha. Som om klockan skulle vara 12 just nu. Men sån tur har vi Inte!

Idag är det skola till 13:20 och jobb till ca 17:00. Sen ska jag iväg och träna! Efter det lär det väl bli att sätta sig vid glosmaskinen ännu en gång. Italienska prov nästa vecka... Usch!

Ha en bra dag!
Btw, grattis till Obama som vann valet nu inatt, helt rätt!


Godnatt på riktigt!

Pretty little liars håller mig vaken... Som vanligt! Godnatt nu mina vänner, på riktigt!


Tjeeeeeeeeenare

Hemma med halmen, skönt att vara tillbaka! ska nu snart gå ut med Melker och sedan bums i säng!
 
-Ville mest bara inte att det skulle vara så tomt här i nya bloggen-

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.