MARS-ERBJUDANDE!

Ja, ni såg rätt, detta erbjudande gäller heeeeeeeeeeeeeeeeeeela mars-månad ut! 
Detta är då vad jag har att erbjuda denna månad, tre fantastiska krämer ur vårt Top8 sortiment; alltså riktiga favoriter! Det du får i detta erbjudande är alltså en Aloe Heat Lotion, en Aloe Propolis Creme och en Aloe Vera Gelly! 
Aloe Heat Lotion, Ja, jag säger det igen, jag älskar denna produkt! känner ni igen er i de dagar då man bara känner sig helt spänd? har burit tungt eller tränat massor? En vardag för många, inklusive mig. Där är detta liniment så OTROLIGT skönt på trötta och ömma muskler, med både en kylande och värmande effekt lämnar den kvar ett lugn till musklerna. Umärkt att använda vid träningsvärk, applicera både innan och efter träning där du brukar få ont! Helt enkelt en lugnande, mjukgörande och uppfriskande massagelotion som lätt tas upp av huden! För att läsa mer om denna produkt (eller beställa den separat) kan ni klicka HÄR.
 
Aloe Propolis Creme är en av mina favoriter och jag använder den daglige, finns ALLTID i min väska! Det är en skön och fet kräm som är ett under för torr och fnasig hud. Ha den som handkräm, på armbågar och knän; ja, alla torra ytor! Vill man ha den i en lättare konsistens är ett tips att blanda ut den med lite Aloe Vera Gelly, så får man genast en smidigar kräm som är lättare att applicera över hela kroppen, kanske efter efter en ducsh? Mer om denna (eller om du vill beställa denna separat) finner du HÄR.
 
Aloe Vera Gelly, vad vi brukar kalla vårt lilla hushållsapotek! Detta är planatan själv i en tub! Detta är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester. Gelen kan användas över hela kroppen och absorberas snabbt in i huden, beroende på hur mycket du tar! Bra anvädningsområden för Gellyn är utan tvekan efter rakning/epilering, som make-up underlag, på torr, flagande hud efter solbad (om du bränt dig eller har fått soleksem) och vid klåda av insektsbett! Gelen är fuktighetsbevarande, lugnar och vårdar huden samt att den är helt parfym fri! ALLA borde ha denna i sitt badrumsskåp! Denna profukt kan du hitta (även denna går att köpa separat) HÄR.
 
Detta fantastiska favorit-paket skulle i vanliga fall kosta dig 649kr MEN mitt pris under mars-månad är i stället 499kr!  PERFEKT att köpa som present till någon du håller kär!

Skynda och fynda, dessa produkter BÖR alla ha hemma!!
Trevlig kväll på er, hoppas vi hörs!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: