Kryssning

Ska möta mina snyggingar om några timmar för lite middag, sedan rör vi oss vidare för en crazy natt på sjön! 

Som ni ser ligger jag heeeelt slut i soffan  efter en nervös natt med dålig sömn! Den goda nyheten är iallafall att duschen i morse ställde mitt ansikte till rätta!  

Får hoppas art jag lyckas komma ihåg att ta en masaa bilder nu!

O hoj!


Aina Lesse

Sa jag att jag och Sofia träffade på Aina från paradise igår inne på Stockholm beauty? Är fortfarande helt starstrucked! 

Bästa! 

Då iallafall jag följer både podden och youtube-kanalen känns det ändå som om man känner henne, fast nu när man träffade på henne sådär, ih! //crazyfangirl94

Synd att jag såg ut som jag gjorde.. Men antar att hon ickså såg ut så
När hon var klar! 

MITT ANSIKTE ÄR RÄDDAT

    

spraytan

Var på stockholm beauty i årsta idag med sofia för att göra en spraytan. Sofia skulle ha lite mörkare och jag litee ljusare. Vi klev in o blev solduschade av en tjej som jobbar där. Allt var bra tills jag såg mig i spegeln, OMG SER HELT GALEN UT. Hon som hade duschat oss sa sedan att jag fick en mycket mörkare dos då jag hade mörkare pigment?! Noooooo
 
Vågade inte gå hem, så gick på en lång promenad med jonte. Väl hemma sprang jag och gömde mig på mitt rum, när mamma sedan kom in efter tag och såg hur hemsk jag såg ut brast hon ut i skratt.. haha
 
Det ska sitta i minst 8h, sen kan man duscha och det värsta av färgen kommer som tur är att falla bort! och jag hoppas verkligen att den gör det, annars kommer jag inte gå utanför dörren på 3 månader!
 




Bättre bild på snyggingarna



Borttappat inlägg

Kom på idag att jag skrev ett inlägg i lördags... men det försvann tydligen? Har också för mig att jag skrev via telefonen... men helt borta? Finns inte heller i arkivet eller utkast. KONSTIGT!

Fransar och naglar

Var hos jätteduktiga Stephanie i Sudbyberg idag och fixade mina fransar för första gången. Är superduper nöjd!

Har velat lite fram och tillbaka om jag ens skulle göra några, hört så många olika saker och inte hittat någon som verkar bra eller liksom.. helt okej. Men här var det ingen tvekan från start, och då var det inget snack om saken!

Igår var jag hos Ida för återbesök ang mina naglar! Födelsedagsnaglarna fick åka och nya fäscha naglar på! Den här gången blev det mattsvarta naglar med glansiga tippar, samt några små pärlor på de båda ringfingrarna!

Älskar när man får bli lite tillpiffad! 

 
 

Sten

1. Efter LEGsolution-passet i onsdags var jag en vandrande pinne igår, kunde inte röra mig, så ont! 
2. Tentan sög ur all energi, men tror det gick bra! 

Så efter dansen igår var jag helt väck. Så extremt trött! 

Idag har jag inlett dagen med lite 30-20-10, trots årets träningsvärk. De nya cyklarna gjorde det hela så extremt mycket bättre! 

Nu är jag i skanstull, ska handla lite o sedan hälsa på mormor lite! 




Vadå plugga?



Vad är brödbåtar?

Inte mer komplicerat än än ett formbröd. 
 
Även när jag var liten åt jag mycket ägg (liksom nu). Men då var det för det mesta löskokta ägg, och jag åt dem med pappa. Han kokade äggen, satte i koppen och skar upp ett bröd, i långa breda rämsor. Båtar kallade han dem. Och det är vad det alltid har vart. Båtar. "Doppa båten i ägget".
 
Finns inge godare egentligen, ett löskokt ägg, salt och sedan doppa ner en båt. Ni borde verkligen prova!
Ett fint matminne (är väl försig alla mina minnen) som jag garanterar kommer föras vidrae genom generationerna. Älskade båtar!
 
 

Dag två.

 

Ägg och bananschampo

Har ännu inte läst klart min tradiga bok, det här med att plugga är jag ta mig tusan inte bra på, finns alltid så mycket annat som får min uppmärksamhet! 

Gick och tränade en stund, boken var med! 35 min eh... Cykel, fast inte en vanlig utan en lite annorlunda, 10 min crosstrainer, 15 min styrka och avslutade med lite strech. 

Har ätit mina löskokta ägg, med brödbåtar, och duschat med mitt bananschampo, det dagen har kvar att erbjuda är en hundpromenad och sedan att försöka läsa ut boken. Ge mig styrka. 





Igår firade vi 5år tillsammans, finaste.

 

Har fyllt 20 och fick ett underbart fint firande!

 

Ska bara damma av lite..

Dags att sätt igång lite här kanske? 
eller? jag vet inte. 
 
kan passa på att säga att jag har tenta på torsdag, juridik, fattar 0.