Materiell hybris


M.m 

Hon är ju min babe



Story of My life



Sista rycket



Skiter i, går all in.

Slut på det roliga, dags att komma igång med livet igen. På väg till skolan just nu för att påbörja seminarieuppgiften, därefter är det ju bara dubbelt tentaplugg som gäller... Hur nu det ska gå till. Åh man borde få ha ett free pass, typ att man får välja en kurs som man failat på, och sedan inte behöva göra om utan att "passa" på den och få godkänt, men man har bara en sådan chans! Haha eller ja...

Inte bara skolan som drar igång, tänkte kravla mig tillbaka till gymmet idag, trots att varken snuvan eller hostan är borta. Detta plus bra mat nu. Är inte alls taggad på det sistnämnda, men det brukar hänga med i farten för det mesta, har man kommit igång ordentligt med träningen vill man inte sabba det! 

Januari är en kämpig månad...




0.2



Knäckebröd

Is in the making! Även Bingolotto-söndag idag! 

Gårdagen: Madde 20år!




Ännu ett år fattigare och ett annat rikare

Jag måste säga att 2014 har gått väldigt fort, knappt så att jag hängde med. Våren 2014 hann jag fylla 20, klara av basåret för min utbildning och även behöva uppleva bortgången av någon som stod mig väldigt nära, min fina mormor. Även det en del av livet, ändå inte speciellt lätt. Det var faktiskt väldigt väldigt hårt, det hade vart en lång och kämpig tid för henne och framför allt mamma som aldrig lämnade hennes sida. På det planet kan den väl ses som en befrielse, att kampen nu äntligen är över.
 
Under sommaren gick tiden som vanligt snabbt, två veckor spenerades i USA, Texas och några dagar i slutet av sommaren fick jag besöka London, där emellan jobbade jag bara. Och sedan kom hösten, som har gått snabbare än någonsin, började plugga Statsvetenskap A, började nytt jobb. Och allt har bara flytit på, väldigt väldigt bra.
 
Tja, där har vi ett helt år, uppdelat i tre delar som båda gått vansinnigt fort, allra fortast måste jag säga att hösten gick. Och nu har vi lika snabbt slungats in i ett nytt år. Med vilka känsor och förväntningar?
 
Jag har grov ångest, skolan drar nästa vecka igång med stormsteg och jag har massor att leverera och jag vet inte hur mycket jag har att ge. Bland detta gömmer sig en omtenta, i ett ämne som jag aldrig kommer att förstå. Så läget är skarpt. Behöver bara tackla detta så att livet senare kan rulla på, lika snabbt som 2014, i den riktningen jag vill.
 
Börjar man i motvind och uppförsbacke väntar sedan medvind och snabbfart ner för nedförsbacken, det längtar jag efter. Nyårslöften? nää. Inga egna, jag vet vad jag vill nå, behövs inga stressfyllda löften. Jag och Adrian bestämde ett gemensamt löfte; I år ska vi flytta, till vår egna nta lägenhet. Iallafall dra igång allt seriöst!
 
Finns mycket att längta efter, jag tror att jag är redo!
 



Nyår