Beachbody?!

Ja, sommaren börjar krypa sig på, innan vi ens hinner blinka lär den vara här! Skönt! Ja, men det innebär även att beachbodyn måste dammas av och tas fram... Hmmm. 

Dags att börja underhålla den lite så att den blir någorlunda sommar-klar? Det måste iallafall jag göra! Och mina tips på hur man förbereder sig inför sommaren är enkla och uppfriskande! 

1. 
Forever FIT; C9
Ett 9 dagars långt program där vi sparkar igång kroppen till bättre vanor samt ger den en skön omstart. Vi hjälper kroppen att frigöra gifter och lägger grunden för en rad möjlighter; framför allt en lite slankare figur så här innan sommaren! Själv gick jag ner 4,5 kilo under dessa 9 dagar, HEJDÅ GIFTER! Psst!! Får du med dig en kompis på utmaningen får ni båda 200kr rabatt! 

2.

 
Aloe body toning kit! En smart paketlösning där du lätt kan utföra en hemmabehandling för att hjälpa huden att bli fastare och spänstigare och samtidigt minska uppkomsten av celluliter! Lämna en stund åt dig själv och skäm bort dig själv, ge din kropp vad den förtjänar och ta fram din skönhet med detta body toning kit som får dig i trim med en fastare och spänstigare hud! Bruksanvisning medföljer! 
OBS!
Bör inte användas om du är gravid, nyligen opererad eller om du har medicinska problem tex med hjärtat. Vet du att du har allergi, kan det vara bra att först testa på en liten del av huden innan du använder den! 

3. 
A-beta-care; ett kosttillskott med bland annat betakaroten! Detta kosttillskott hjälper dig att bibehålla normal hud, normala slemhinnor samt en normal synförmåga, även immunförsvaret får sig en boost. Men varför jag gillar dessa, ja kalla det fåfänghet, men börjar man äta dessa kanske 2 veckor innan solsemester eller Solsäsong, börjar kroppen förbereda pigmenten lite vilket i sin tur ger en mer jämn och hållbar bränna! Kvalitets-solbränna helt enkelt! 

4.


Innan man ska ut i solen är det viktigt att man förbereder huden även på detta sätt, nämligen att rengöra och skrubba! Även detta för att skapa förutsättningar för en mer jämn bränna och slippa fula fläckar.
Aloe face and soap; en dryg och mild tvål med diskret doft som kan användas i både ansikte och på kroppen, den lämnar ren, mjuk och silkeslen känsla! 
Forever Aloe Scrub; En otroligt skön djuprengörande Scrub, utan en rivig känsla rengör skrubben på djupet, smälter in och lämnar en len känsla och hud. En fin kombination av Aloe Vera Gel och solida mikrosfärer gjorda av ren jojobaolja, en riktig favorit! 

5. 

Sist men det absolut viktigaste! Skydda din kropp! Skydda skydda skydda! Jag lovar att man blir fint brun ändå! Bränner du dig så blir du det inte....! 
Aloe sunscreen; skonsam och fuktighetsbevarande solkräm med  solskyddsfaktor 30 (finns även i spray-flaska) skyddar mot både UVA och UVB-strålar och är vattenresistent! 
Aloe Vera Gellyvad vi brukar kalla vårt lilla hushållsapotek! Detta är planatan själv i en tub! Detta är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester. Gelen kan användas över hela kroppen och absorberas snabbt in i huden, beroende på hur mycket du tar! Denna i sommar syfte är alltså en hjälte efter en dag i solen! Svalkar huden samt hjälper huden att återhämta sig ifall du bränt dig! 

Andra bra anvädningsområden för Gellyn är utan tvekan efter rakning/epilering, som make-up underlag, på torr, flagande hud, vid soleksem och vid klåda av insektsbett! Gelen är fuktighetsbevarande, lugnar och vårdar huden samt att den är helt parfym fri! ALLA borde ha denna i sitt badrumsskåp! 
Aloe sun lip; även läpparna behöver skyddas ute i solen! Fuktighetsbevarande med solskyddsfaktor 30! 


Om ni vill beställa något eller har några frågor är allt ni behöver göra att kontakta mig på foreverliving.russo@gmail.com eller klicka in på min webbshop! www.myaloevera.se/russo

Vill ni beställa produkterna separat går det självklart bra! Vill ni ta er en titt på produktkatalogen, bara att säga till! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: