Vi ska flyttaaaaaaa!

Ja, äntligen är det vår tur! En ljus och mysig tvåa i sköndal flyttar vi till i slutet av april! 

Så nu är det massor av planering, packning och mycket annat som väntar oss! 

Spin of hope - cyklar för barncancerfonden



F1

Ny utmaning; F1! 

Dagas att börja forma och hitta min balans tillsammans med en ny syn på både mat och träning! 




Nya saker i shopen..

... Från och med imorgon! 
Ja, då släpps äntligen mina favoriter; therm, fiber och våra mumsiga proteinbars! 

165 kcal, glutenfria och med hela 15g protein! Finns i smakerna choklad eller kanelbulle! 






Dag 7

Dag 7 då alltså, och snart är även denna dag slut. Tiden går fort, bara 2 dagar kvar?! 

Fick stå ut med enorma frestelser under den här helgen, men i samma takt som jag klarade av dem, belönade vågen mig med att visa att jag hittills gått ner 4,5 kilo. NICE! 

Kan man se bättre och känna sig bättre på endast 9 dagar? JAPP!! 









Dag 4

Tiden går, redan dag 4! Imorse startade jag och Erika dagen med en PW till gamla stan! 1 mil gick vi innan vi hämtade andan på kajen! Mycket skönt! 
1-2, de "tuffaste" dagarna gick fint! Visst var man lite hungrig men energin var på topp! 

Dag 3 var det mätning och vägning, hade gått ner hela 3kg!! Helt otroligt! Slängde även ihop en super god måltid igår, med recept från C9 häftet! Fullkornspasta med championer, kyckling och sallad! Mmmmm!! 

Ikväll väntar crosstrainern då bästa bodypumpen blev inställd... Snyft.. Funderar även på att äta bakad potatis till middag... Åh mat ❤️




Nyfiken? 
Hör av dig till mig på [email protected] så berättar jag mer! 



Change9; C9 dag 1

Då var det ÄNTLIGEN dax! Idag börjar jag och mina stjärnor resan mot ett smalare och starkare jag! ✨ C9 #change9 är det första av 3 smidiga paketlösningar! Ett 9 dagars kost och träningsprogram för att kickstarta kroppen mot en hälsosammare livsstil! Nu ska kilon och centimetrar bort, HEJJA!  
Jag älskar att göra detta tillsammans med andra så man kan peppa varandra att nå sina mål! Vilket är väldigt viktigt! Känner du någon du skulle vilja göra programmet med? Just nu får du 200kr rabatt om du drar med en kompis på programmet! Är du sugen, Hör av dig! NU KÖR VI! 






Inspirationsdag

Ja igår var det inspirationsdag med Forever; den otrolige föreläsaren Thomas Sebö föreläste och bidrog med massor av tips och inspiration! 

Det var också en hel del uppmärksammanden för våra insatser! Så jag och flera andra blev i omgångar bedda att komma upp på scenen och ta emot en hel storm av applåder! Fick även fina presenter av mitt gäng!  
UPPSKATTNING PÅ HÖG NIVÅ! 




Du kan också förändra sitt liv!




;Hemmets veckotidning.

Varför Aloe Vera & Forever?

Jag tycker verkligen om dessa produkter, eftersom de för så mycket gott med sig. Se det framför er, ekologisk, handplockad, färsk aloe Vera som används i samtliga produkter. Jag gillar tryggheten om att jag vet vad jag använder på kroppen och vad jag stoppar i mig. Den tryggheten innebär också att jag vet att allt är naturligt och att det inte är några gifter. Dessa produkter lämnar inget annat än goda vanor till mig! 

Aloe Vera är ett perfekt verktyg för att istället bli av med alla gifter, överblivet socker osv! Att ta hänsyn till sig själv och sin kropp är oerhört viktigt, och därefter går allt som på räls; orka mer, se bra ut och inga andra onödigheter som kan vara ett hinder har en chans! 

Därför väljer jag dessa produkter som med många fina och trygga certifikat i ryggen, hjälper mig till bättre och godare vanor! 

Vill även du kickstarta dig själv till nya och goda vanor är det inte en dag försent! Kommentera din mail eller skicka iväg ett meddelande så hjälper jag gärna till med rekommendationer ifall du vill prova! 

För en bättre hälsa! 💕







SÅ KUL

 


Brunch lördag!

Glömde dock att fota all mat... O de var mycket mat. Sitter fortfarande i en total koma.... Och vad händer nu då? Vet faktiskt inte... Väntar på min leverans!!! Den har fastnat i Malmö...😩😩 så allt är tyvärr försenat. 




MARS-ERBJUDANDE!

Ja, ni såg rätt, detta erbjudande gäller heeeeeeeeeeeeeeeeeeela mars-månad ut! 
Detta är då vad jag har att erbjuda denna månad, tre fantastiska krämer ur vårt Top8 sortiment; alltså riktiga favoriter! Det du får i detta erbjudande är alltså en Aloe Heat Lotion, en Aloe Propolis Creme och en Aloe Vera Gelly! 
Aloe Heat Lotion, Ja, jag säger det igen, jag älskar denna produkt! känner ni igen er i de dagar då man bara känner sig helt spänd? har burit tungt eller tränat massor? En vardag för många, inklusive mig. Där är detta liniment så OTROLIGT skönt på trötta och ömma muskler, med både en kylande och värmande effekt lämnar den kvar ett lugn till musklerna. Umärkt att använda vid träningsvärk, applicera både innan och efter träning där du brukar få ont! Helt enkelt en lugnande, mjukgörande och uppfriskande massagelotion som lätt tas upp av huden! För att läsa mer om denna produkt (eller beställa den separat) kan ni klicka HÄR.
 
Aloe Propolis Creme är en av mina favoriter och jag använder den daglige, finns ALLTID i min väska! Det är en skön och fet kräm som är ett under för torr och fnasig hud. Ha den som handkräm, på armbågar och knän; ja, alla torra ytor! Vill man ha den i en lättare konsistens är ett tips att blanda ut den med lite Aloe Vera Gelly, så får man genast en smidigar kräm som är lättare att applicera över hela kroppen, kanske efter efter en ducsh? Mer om denna (eller om du vill beställa denna separat) finner du HÄR.
 
Aloe Vera Gelly, vad vi brukar kalla vårt lilla hushållsapotek! Detta är planatan själv i en tub! Detta är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester. Gelen kan användas över hela kroppen och absorberas snabbt in i huden, beroende på hur mycket du tar! Bra anvädningsområden för Gellyn är utan tvekan efter rakning/epilering, som make-up underlag, på torr, flagande hud efter solbad (om du bränt dig eller har fått soleksem) och vid klåda av insektsbett! Gelen är fuktighetsbevarande, lugnar och vårdar huden samt att den är helt parfym fri! ALLA borde ha denna i sitt badrumsskåp! Denna profukt kan du hitta (även denna går att köpa separat) HÄR.
 
Detta fantastiska favorit-paket skulle i vanliga fall kosta dig 649kr MEN mitt pris under mars-månad är i stället 499kr!  PERFEKT att köpa som present till någon du håller kär!

Skynda och fynda, dessa produkter BÖR alla ha hemma!!
Trevlig kväll på er, hoppas vi hörs!
 
 

Jag är en nöt

Älskar naturgodis, wasabi och chilinötter är dom bästa tätt följt av cashewnötter med sourcream & onion smak! Så köpte för att ha o knapra på, på jobbet. Och en liten stund efter lunchen när jag bara inte kunde bärga mig för att äta dem!! Men så slog det mig, en av mina kollegor är allergisk!?!?!? NEEJ! Och det visste jag ju? Sån besvikelse....

Men, (o)turligt nog så var tåget ultra seeent och stod inne på perrongen ett bra tag, så äntligen dök ett litet  nöttillfälle upp! 

Ikväll väntas en middag med Adrian, ovh inte så mycket mer än så! 
OBS!! Alla kunder! Beställningen är försenad! Jag hoppas att vi ska hinna få våra saker innan måndag!



 

Nästa vecka: C9!



Egen webbshop!

Nu kan även ni ta del av min lilla butik! Här kan du beställa direkt, ställa frågor och få mer info om produkterna; min alldeles egna webbshop! 
 
http://myaloevera.se/russo/sv/start/