PANGERBJUDANDEN

Dessa erbjudanden gäller vid beställning senast den 25/2!
Varför inte börja med det bästa? Den populära Vital5! Om jag frågar dig; är du villig att lägga 80kr om dagen på din hälsa? Vad skulle ditt svar bli? JA eller hur? Dessa favoriter är en varm rekommendation till alla som är mån om sin hälsa samt till er som är ute efter ett bättre välmående! Denna mirakelbox är ett väldigt behändigt baspaket som hjälper dig till en bättre hälsa på daglig basis! Utöver ett informationsblad med tips till en sundare livsstil får du fem av våra mest populära kosttillskott; Aloe Vera Gel ( finns även i Berry), Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Probiotic och Argi+. Riktig kanonbox!
Originalpris 2 470:-, mitt pris nu 1 900:- ! Den perfekta presenten för dig eller någon annan, för ett bättre välmående! 

Vem drömmer inte om silkeslen hud? Händer som ansikte, med denna fantastiska kur får du både en silkeslen och väldoftande upplevelse! I detta paket får du 
Aloe face and soap; en dryg och mild tvål med diskret doft som kan användas i både ansikte och på kroppen, den lämnar ren, mjuk och silkeslen känsla! Forever Aloe Scrub; En otroligt skön djuprengörande Scrub, utan en rivig känsla rengör skrubben på djupet, smälter in och lämnar en len känsla och hud. En fin kombination av Aloe Vera Gel och solida mikrosfärer gjorda av ren jojobaolja, en riktig favorit! 
Och från vår lite lyxigare Sonya serie, Aloe Nourishing serum; Ett mycket fräscht, fuktighetsbevarande och lyxigt serum, väldoftande av vitt té. Väldigt lätt att applicera och gör torr och fnasig hud len med en fin lyster. Serumet består av bland annat vitamin E och mimosaextrakt och ger huden en lugnande effekt. 
Jag använder dessa tre dagligen i mitt ansikte och OM de gjort underverk? Baby-len hud var namnet! Originalpris 825:-, mitt pris nu: 650:- för en fräschare lenare och lugnare hud.

Sist men inte minst Aloe body toning kit. Ett ihopsatt paket för hemmabehandling för att hjälpa huden att bli fastare och spänstigare och samtidigt minska uppkomsten av celluliter! Lämna en stund åt dig själv och skäm bort dig själv, ge din kropp vad den förtjänar och ta fram din skönhet med detta body toning kit som får dig i trim med en fastare och spänstigare hud! Bruksanvisning medföljer! 
OBS!
Bör inte användas om du är gravid, nyligen opererad eller om du har medicinska problem tex med hjärtat. Vet du att du har allergi, kan det vara bra att först testa på en liten del av huden innan du använder den! 
Originalpris 1 130:- mitt pris nu 900:- för en fastare och spänstigare hud! 

Om ni vill beställa något, är allt ni behöver göra att kontakta mig på isabellaarussos@gmail.com eller på kik: IsabellaaRusso

Vill ni beställa produkterna separat får det självklart bra! Vill ni ta er en titt på produktkatalogen, bara att säga till! 

Erbjudandena gäller som sagt om man beställer senast den 25/2! 

Postat av: Oslofru

Så bra produkter <3

Svar: Ja verkligen! Något du är sugen på som jag kan hjälpa till med? :)
Isabella Russo

2015-02-23 @ 15:54:18
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: